Vidimo se na Godišnjoj konferenciji Udruženja za usklađenost u poslovanju 2024 – JUST COMPLIANCE!

I ove godine, Beograd će biti domaćin najveće Compliance konferencije u regionu, u organizaciji Udruženja za usklađenost u poslovanju. Kao i prošle godine, konferencija će biti održana u hotelu Hyatt Regency, ali u duplo većem prostoru nego 2023. godine. kada smo bili domaćini za više od 180 Compliance profesionalaca, predstavnika regulatornih tela i menadžmenta kompanija, i kolega iz partnerskih organizacija. Posebno smo ponosni što je naša Godišnja konferencija prepoznata kao regionalni događaj i radujemo se što ćemo i ove godine imati priliku da ugostimo kolege iz regiona.

Ove godine, konferencija je zakazana za 18.10.2024. godine, a teme koje će biti obrađene ove godine obuhvataju najaktuelnija pitanja za Compliance profesionalce, ali i tradicionalne Compliance teme, kao što su uloga i značaj Compliance funkcije, uspostavljanje efikasnog programa borbe protiv korupcije ili prevencija prevarnih radnji. Takođe, na konferenciji će biti obrađena tema Sankcija, koje sve više opterećuju nesmetano poslovanje kompanija u regionu, bez obzira da li se radi o članicama EU ili onim zemljama koje su na putu da to postanu. Posebna pažnja biće posvećena javnom sektoru, čiji će predstavnici imati priliku da u okviru panela diskutuju o obavezi uspostavljanja Compliance funkcije u privrednim društvima sa većinskim vlasništvom Republike Srbije. 
 
Predavači i panelisti na našoj konferenciji su istaknuti profesionalci, eksperti u Compliance relevantnim oblastima, predstavnici najvišeg menadžmenta veilikih kompanija, predstavnici privrednih društava iz javnog sektora i istaknuti predstavnici akademske zajednice.
 
I ove godine, sve o konferenciji možete videti na posebnoj web stranici posvećenoj ovogodišnjoj konferenciji „JUST COMPLIANCE“, koju možete posetiti klikom na link u nastavku: https://www.cca.rs/konferencija-2024.
 
Vidimo se na konferenciji!

©Copyright 2024 | Corporate Comliance Association | All rights reserved

Sekretar udruženja

Preddsednik i član UO